Agenda juni 2015

Leiden 13 juni Saqqara-dag wordt georganiseerd door Friends of Saqqara in het Lipsius Universiteitsgebouw te Leiden, team van Rijk der Farao’s zal eveneens aanwezig zijn. Men dient zich eerst aan te melden op hun website en om het programma in te zien van verschillende activiteiten en lezingen.

Den Haag verplaatst naar 17 juni! Lezing ‘The Wonders of Upper Nubia’ te Den Haag. De organisatie van deze Engelstalige lezing is in handen van de ambassade van Soedan te Den Haag. Het publiek wordt welkom geheten door gastheer zijne excellentie de heer Mohamed Elhassan Ibrahim Hassan, ambassadeur van de Republiek van Soedan. De lezing wordt door Huub Pragt uitgevoerd en zal circa 90 minuten duren. Na afloop is er gelegenheid tot het aanschaffen van het boek met een signeersessie.
Aanvang: 20.00 uur. Voorafgaand aan de lezing worden belangstellenden vanaf 19.30 uur opgevangen in de entreehal van Nieuwspoort.
Kosten: Gratis.
Locatie: Provinciezaal van het Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag.
Aanmelden: niet verplicht. De zaal heeft een capaciteit van 80 stoelen..

Purmerend 23 juni Lezing te Purmerend. De organisatie van deze lezing is in handen van boekhandel Het Leesteken in Purmerend. De lezing uitgevoerd door Huub Pragt duurt een uur en is in het Nederlands. Na afloop is er gelegenheid tot het aanschaffen van het boek met een signeersessie.
Aanvang: 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.
Kosten: € 5,-
Locatie: Boekhandel Het Leesteken, Zuidersteeg 2 te Purmerend.
Aanmelden: per e-mail via info@leesteken.nl of telefonisch 0299-771834.

1 comment to Agenda juni 2015

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>