Feest bij ambassadeur van Soedan

20150617_212209Op uitnodiging van zijne excellentie de heer Mohamed el-Hassan Ibrahim Hassan, ambassadeur van de Republiek Soedan heeft Huub in het Internationaal Perscentrum te Den Haag een 90 minuten durende lezing gegeven met hoogtepunten over Opper-Nubië. Hierna was een receptie van de ambassadeur en een signeersessie met de makers van het boek Opper-Nubië. De avond was een succes en werd goed bezocht. Ook waren er voorname genodigden aanwezig waaronder de ambassadeurs van Egypte en Palestina en diplomatieke afgevaardigden als van Kenia en redactie Diplomat Magazine. De avond was een succes en zijn we de ambassadeur zeer dankbaar voor zijn gastvrijheid en vrijgevigheid.

Persbericht Dichtbij.nl

2 comments to Feest bij ambassadeur van Soedan

  • Antoon Pauwels

    Ik ben sinds 1974 geïnteresseerd in oud-Egypte en sinds begin jaren tachtig gebeten door Nubië, een gevolg van de UNESCO-reddingswerken.
    De schaarse Belgen/Europeanen die met deze beschaving bezig zijn, moeten Europa afreizen om hierover publicaties te vinden.
    Ik ken geen enkele andere Nederlandse publicatie van dit kwaliteitsniveau over Opper-Nubië en zal uiteraard ook de andere delen kopen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>